Hotel Panorama Praga 4*



Descriere hotel

Hotelul Panorama Praga 4* este situat la numai 200 de metri de statia de metrou Pankrac. Hotelul Panorama Praga, de 4 stele, ofera diferite facilitati sportive si de wellness, precum piscina interioara si beneficiaza de vedere panoramica la oras. In Piata Wenceslas se poate ajunge in maxim 10 minute de mers cu metroul. In imediata vecinatate se afla Centrul comercial renumit Arcady, oferind aproape 150 de magazine, cafenele si restaurante. Autostrada D1 este la doar 200 de metri, iar centrul orasului Praga se afla la doar 4 statii de metrou.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Panorama Praga 4* ofera turistilor sai urmatoarele facilitati: Zona de wellness de la Panorama cuprinde o sala de sport moderna, sauna,baie de aburi si cada cu hidromasaj. Se pot aplica costuri suplimentare. Restaurantul Mezzo al hotelului serveste preparate cehesti si internationale. In cafeneaua Hotelului Panorama se pot savura bauturi si gustari, iar in fiecare dimineata este disponibil un mic dejun copios tip bufet american.

Camere hotel

 Camerele hotelului Panorama 4* sunt dotate cu Aer Conditionat, TV prin satelit, minibar si baie cu uscator de par. Internetul Wi-Fi este disponibil gratuit in intregul hotel.

Masa hotel

Hotelul Panorama 4* ofera servicii cu Mic Dejun.