Hotel Orea Resort Sklar 4*



Descriere hotel

Hotelul Orea Resort Sklar 4* este situat la 31 de minute de mers pe jos de statiunea de schi Harrachov, in Parcul National Krkonose. Hotelul detine 169 de camere, 2 restaurante, servicii spa si wellness si asigura transfer gratuit la partiile de schi si facilitati pentru activitati sportive cum sunt tenisul de camp, inotul.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: receptie deschisa nonstop, serviciu de concierge, seif, zona de picnic, vanzare bilete, birou de turism, 2 restaurante, bar/lounge, spalatorie/curatatorie chimica, camera de bagaje, serviciu de seccretariat, sali de conferinte/petreceri, cafenea, bar la piscina, room service cu program limitat, schi, piscina interioara, transfer gratuit la partii, sala de fitness, teren de tenis, servicii spa, teren de joaca, vanzare permise schi, teren de tenis interior, babysitting/supraveghere copii, parcare gratuita, Wifi gratuit. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: balcon/terasa, seif, canapea, TV cu ecran plat si canale prin satelit, birou, WiFi gratuit, serviciu zilnic de menaj, baie cu dus, uscator de par la cerere.

Masa hotel

Demipensiune.