Hotel K+K Fenix 4*



Descriere hotel

Hotelul  K+K Fenix 4* este situat în centrul orașului Praga, la doar cativa pasi de Piata Wenceslas și la 12 minute de mers pe jos de piata centrului vechi cu Ceasul Astronomic Orloj. Gara principală se află la 600 de metri, iar la 12 km distanta este Aeroportul Vaclav Havel. Acest hotel apartine lantului hotelier K+K Hotels.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, transfer de la și/sau la aeroport, cameră cu facilităţi antialergice, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, bar, mic dejun în cameră, room service, meniuri cu diete speciale la cerere, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, cameră de bagaje, serviciu de concierge, parcare acoperită, stație de încărcare pentru vehicule electrice, WiFi gratuit, serviciu de secretariat, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, sală de fitness, sauna, masaj, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, incalzire, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, seif, telefon, radio, birou, WiFi gratuit, frigider, zona de relaxare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, fierbator electric, uscator de haine, baie cu dus si cada, uscător de păr, halate de baie, papuci,  articole de toaletă gratuite, papuci.

Masa hotel

Mic dejun