Hotel Gendorf 3*



Descriere hotel

Hotelul Gendorf 3* este situat in centrul localitatii Vrchlabi din Muntii Gigant. In incinta acestuia se afla un centru comercial si un centru spa. Zona de schi Vrchlabi se gaseste la 1 km distant, in timp ce Spindleruv Mlyn se afla la 15 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: receptie deschisa nonstop, bancomat, schimb valutar, camera de bagaje, depozit de schiuri, inchiriere echipament de schi, scoala de schi,  birou de turism, vanzare bilete, parcare contra cost cu rezervare (6 EUR/zi), bilete la spectacole, WiFi gratuit, bar, restauraant, room service, pranz la pachet, cafenea, meniu pentru copii, mic dejun in camera, meniuri cu diete speciale la cerere, lift, seif, ziare, terasa, incalzire, serviciu de transfer gratuit, zona pentru fumatori, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumatori, salon de frumusete, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, fax/copiator, sali de conferinte si petreceri, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, mobilier de gradina, canle TV pentru copii, zona d ejoaca, jacuri, puzzle-uri, camera de jocuri, club pentru copii, centru de spa si wellness, masaj, sauna, sala de fitness, solar, cada de hidromasaj/jacuzzi, prosoape de piscina, sesiuni yoga, schi, tenis de masa, echitatie, ciclism, club de noapte/DJ, evenimente sportive difuzate live, muzica live. Animalele e companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: telelfon, birou, serviciu de trezire, zona de relaxare, incalzire, dressing, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite, toaleta.

Masa hotel

Demipensiune.