Hotel Falkensteiner Maria Prag 4*



Descriere hotel

Hotelul Falkensteiner Maria Prag 4* se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de Piaţa Wenceslas, Muzeul Naţional şi Podul Carol si face parte din lantul hotelier Falkensteiner Hotels & Residences. Gara centrală si statia de autobuz care face legatura cu aeroportul sunt situate la numai 3 minute de mers pe jos. La micul dejun tip bufet se ofera diverse preparate calde şi reci, fructe şi legume proaspete, precum si o numeroase sortimente de muesli şi salate, iar pentru cei care se trezesc tarziu este servit un mic dejun a la carte. Restaurant ofera preparate cehesti tradiţionale. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, zonă pentru fumători, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, parcare acoperită si pazita, WiFi gratuit, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, castroane pentru animale de companie, coș pentru animale de companie, bar, room service, restaurant a la carte, mic dejun în cameră, meniu pentru copii, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de vanzare bilete, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, lustruire pantofi, presă pentru călcat pantaloni, serviciu zilnic de menaj, saună, sala de fitness, baie turcească/baie de aburi.  

Camere hotel

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, WiFi gratuit, seif, mini bar, telefon, radio, TV cu canele prin satelit, izolare fonica, baie cu dus si cada, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun