Hotel Yanakiev Club 4*



Descriere hotel

Hotelul Yanakiev Club 4* este un hotel modern, construit in anul 2007, si
situat in centrul statiunii Borovets, chiar langa partiile de schi, la aproximativ 250 m de statia de
jos a telegondolei. Hotelul este înconjurat de o superbă pădure seculară de brazi şi molizi, si vă oferă servicii călduroase şi prietenoase şi un decor liniştit.



Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai lift, internet (gratuit), Wi-Fi in lobby, un restaurant principal, fast food, piano bar (cu semineu), biliard, centru SPA, piscina, sauna, baie de aburi, laconium, cazi cu hidromasaj, zona de relaxare, business center, 3 sali de conferinta, parcare, garaj cu 35 de locuri (contra cost), seif la receptie, spalatorie, jocuri (pinball, racing si fotbal de masa), rent a car, ziare, schimb valutar, doctor, room service, inchiriere echipament ski si depozitare.

Camere hotel

Hotelul are 5 etaje, ce ofera 12 camere twin, 22 camere duble si 6 apartamente.
Camerele duble sunt dotate cu 2 paturi sau un pat matrimonial, fotoliu extensibil, TV satelit, radio, telefon, internet, minibar, dus sau cada, uscator de par si terasa.
Apartamentele au 2 camere (max 4 persoane), si sunt dotate cu dormitor si living cu canapea extensibila, TV satelit, radio, telefon, internet, minibar, cada, uscator de par si terasa.

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.