Hotel White Rock Castle Suite & Spa 4*



Descriere hotel

Hotelul White Rock Castle Suite & Spa 4* este situat la 5 minute de mers pe jos de Gradina botanica, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, de Palatul Reginei Maria și de plaja din Balcic. Terenul de golf Black Sea Rama este la 3,7 km distanta, iar aeroportul din Varna se afla la 47 de km. Hotelul detine un restaurant a la carte, un bar langa piscina, un centru de fitness si o piscina in aer liber deschisa in sezon.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul White Rock Castle Suite & Spa 4* ofera: transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost), aer condiţionat, piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă, bar, restaurant (a la carte), închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, seif, lift, ziare, zonă pentru fumători, magazine, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, serviciu zilnic de menaj, WiFi gratuit, suită nupţială, cameră de bagaje, lounge/cameră cu TV, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, saună, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, teren de joacă pentru copii. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.


Camere hotel

Cele 79 de camere si apartamente au aer conditionat,  mobilier modern, TV cu ecrane plate si canale prin cablu, mini frigidere, seifuri, WiFi gratuit, bai cu sistem de incalzire prin pardoseala, articole de toaleta, cazi sau dusuri, uscataore de par, halate de baie si papuci (in suite). Unele apartamente au chicinete complet utilate, zone de luat masa, livinguri, canapele. Unele camere si apartamente au balcoane.


Masa hotel

Pensiune completa Plus.