Hotel White Lagoon 4*



Descriere hotel

Hotelul  White Lagoon 4* este situat în Kavarna intr-un cadru natural virgin,  la 15 minute  de mers cu masina de cele 2 cluburi de golf din apropiere. Hotelul are doua clădiri - una pe malul mării și cealaltă în parc. Clădirea din parc este situată la 300 de metri de plajă. Restaurantul principal cu vedere la mare ofera preparate internationale pe baza de legume si fructe proaspete, carne si peste. Serile fiecare sunt servite meniuri tematice orientale, gratar, americane, asiatice, italiene, bulgaresti si Tex Mex. Restaurantul de pe plaja, Diyan Kitchen & Grill serveste preparate locale si mediteraneene. Oaspetii au la dispozitie 3 baruri: lobby bar, snack bar si lounge bar. de doua ori pe zi exista curse de autobuz spre Balcic si Albena. La ami purin de 30 de minute cu masina se afla statiunea Nisipurile de Aur, orasul Balcic se gaseste la 8 km, iar statiunea Albena la 15 km. In mai purin de o ora cu masina se ajunge la aeroportul din Varna. Acest hotel apartine lantului hotelier Albena.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, bancomat, cameră de bagaje, aer condiţionat, lift, seif, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, închirieri auto, parcare publica in apropiere gratuita, cu rezervare, acoperita si pazita, WiFi gratuit, spălătorie, minimarket, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, restaurant bufet, snack bar, restaurant a la carte, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator,  zonă de plajă privată cu acces direct, terasă, mobilier de gradina, piscină infinita in aer liber, umbrele si sezlonguri, sală de fitness, teren de tenis, teren d egolf in apropiere, la maxim 3 km, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete, divertisment de seară,  sporturi nautice. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, telefon, WiFi gratuit, balcon, birou, TV cu canale prin cablu, plasa de tantari, baie cu dus.

Masa hotel

All Inclusive