Hotel Villa Aurora 3*



Descriere hotel

Villa Aurora 3* este situată într-o zonă liniștită din stațiunea Sfinții Constantin și Elena, la 5 minute  de plaja, la 10 km de orasul Varna, la 10 minute de mers cu masina de statiunea Nisipurile de Aur si la 25 de minute de mers cu masina de aeroport.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, transfer la aeroport, seif, aer condiţionat,  încălzire, WiFi gratuit, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, fax/copiator, camere pentru nefumători, bar, snack bar, restaurant, pranz la pachet, automat gustari si bauturi, grătar, grădină, terasă la soare, mobilier exterior, salon TV, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, saună, masaj, piscină interioară, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină în aer liber, umbrele de plajă, șezlonguri, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii, evenimente sportive cu difuzare live, biliard, tenis de masă, seri cu cină tematică, inchirieri biciclete. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.    

Camere hotel

Fiecare camera ofera: zonă de relaxare, birou, minibar, telefon, TV cu canale prin cablu, aer condiţionat,  fier de călcat, WiFi gratuit, serviciu de trezire, terasă,  uscător de rufe, balcon,  încălzire, baie cu dus/cada,  uscător de păr, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

All Inclusive.