Hotel Villa Allegra 3*



Descriere hotel

Villa Allegra 3* este un complex de vacanta elegant situat la 50 de metri de plaja, in apropierea a trei terenuri de golf, la 22 de km de Tiulenovo, la 49 de km d eorasul Dobrici si la 45 d eminute de mers cu masina de Aeroportul Internaţional   Varna. Gazdele ofera piscina in aer liber, loc amenajat pentru gratar, teren de joaca pentru copii, cafe bar si apartamente elegante si confortabile.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de:aer condiţionat, lift, camere pentru nefumători, camere de familie, gradina, terasă la soare, acces imediat la plajă, drumeţii, scufundări, transfer la aeroport contra cost, inchirieri biciclete, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, spălătorie, automat bauturi, piscină de relaxare in aer liber, WiFi gratuit in camere, parcare publica gratuita fara rezervare. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare apartament ofera:  aer condiţionat, living cu zona de luat masa, terasa,  TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit, canapea extensibilă, fier de calcat,  uscător de haine, chicinetă, frigider, cuptor cu microunde, maşină de spălat,  fierbător electric, ustensile de bucătărie, masa,  prăjitor de paine, mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber, baie cu dus, toaleta,  uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa.