Hotel Venera 3*



Descriere hotel

Hotelul Venera 3* se află la  la 100 de metri de autogara orasului, la 150 de metri de plaja din statiunea Sveti Vlas, la 300 de metri de strada principala si la 500 de metri de Portul de agrement Dinevi. La 3 km este orasul statiune Elenite, la 4 km distanta se gasesc renumita statiune Sunny Beach si Parcul acvatic Action, la 8 km este Nessebar si la 35 de km, aeroportul din Burgas.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: grădină, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, aer condiţionat, seif, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, paracre gratuita fara rezervare, spălătorie, serviciu de calcat, WiFi gratuit in camere, camere pentru nefumători, camere de familie, restaurant bufet, restaurant a la carte, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, WiFi gratuit, seif, telefon, balcon, fier de calcat, birou, frigider, TV cu ecran plat si canale prin cablu/canale englezesti si rusesti, uscator de haine, baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune.