Hotel Vega 3*



Descriere hotel

Hotelul Vega 3* este situat în stațiunea Sf. Constantin și Elena,  la doar 600 de metri de plaja inconjurat de o gradina, cu o mica gradina zoologica. In apropiere se afla mai multe baruri, magazine, cafenele si restaurante. Hotelul este recomandat familiilor cu copii care se pot juca intr-un loc special amenajat cu cadru de alpinism, leagane si tobogan. Mănăstirea Sfinții Constantin și Elena se află la cel mult 700 de metri distanta. Autobuzul local a carui stație  este la 2 minute de mers pe jos  oferă legături bune spre Varna, oras aflat la 8 km distatnta si renumita stațiune  Nisipurile de Aur aflata la 9 km. Mănăstirea Aladzha  săpată într-o peșteră  se găsește la 10 km departare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Vega 3* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber, terasă la soare, grădină, teren de joacă pentru copii, fax/copiator, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost, camere pentru nefumători, aer condiţionat, cameră de bagaje, seif, spălătorie, serviciu de călcat, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, bai, frigidere, zone de relaxare, TV prin cablu, balcoane,  WiFi gratuit, iar la cerere se ofera masaj.

Masa hotel

Mic dejun.