Hotel Therma Palace 5*



Descriere hotel

Hotelul Therma Palace 5* este situat la 5 minute de mers pe jos de plaja din Kranevo, la 10 minute de mers cu mașina de statiunea Nisispurile de Aur,  la 14 km de orasul Balcic, la 25 de km de centrul orasului Varna si la 37 de km de aeroportul din Varna. La dispozitia oaspetilor sunt piscine in aer liber si in interior, saună, o baie de aburi aromatică, o cameră de terapie cu sare, o cadă cu hidromasaj. Hotelul detine un restaurant cu meniu a la carte și 2 săli, una în stil italian, iar alta în stil rusesc, un bar în hol  și o grădină de vară unde oaspeții pot savura băuturi. Amatorii de sport au la dispozitie terenuri de minifotbal, volei si un teren de tenis. In apropiere se gaseste si un cazinou.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, camera de bagaje, birou d eturism, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, camere de familie, camere pentru nefumători, bar, room service, restaurant bufet, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, serviciu zilnic de menaj, spalatorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, sali de conferinte si petreceri, fax/copiator, grădină, terasă, piscină în aer liber, piscină pentru copii, spa și centru de wellness, piscină interioară, masaj, cameră de aburi, baie turcească/baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness, sauna, karaoke, teren de tenis, echipament de tenis, echitatie, bowling, darts, tenis de masa, biliard, inchirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, club pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera cu mobilier modern dispune de: aer conditionat, incalzire, balcon, zona de relaxare, minibar, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, canapea, fierbator electric, WiFi gratuit, baie cu cada, uscator de par, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci.

Masa hotel

All Inclusive.