Hotel Terra Complex 4*



Descriere hotel

Hotelul Terra Complex 4* se află la 7 km de statiunea Bansko si izvoarele minerale Dobriniste, la 3 km de telecabina, si este formată din 4 clădiri. Facilitățile principale se află în clădirea centrală, denumită Pirin House. Hotelul este situat lângă complexul Pirin Golf și oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la pârtiile de schi. Barul restaurant elegant serveşte specialități fine bulgărești şi preparate din bucătăria internațională, iar după ora 21:30, devine zonă de petrecere. Barul din hol are șemineu, fiind locul perfect pentru a savura un aperitiv sau o băutură.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Terra Complex 4* le ofera oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, seif, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, încălzire, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, schi, biliard, tenis de masă, drumeţii, ciclism, călărie, saună, solar, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, depozit schiuri, şcoală de schi, închiriere echipament de schi, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă la soare, Wi-Fi gratuit in intregul complex, parcare publica gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate cele 133 de camere și apartamente au balcoane cu vedere la gradina sau la munte si pun la dispoziţie bai cu articole de toaletă, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și chicinete utilate.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune.