Hotel Sveti Nikola 3*



Descriere hotel

Hotelul Sveti Nikola 3* cu vedere la portul oraşului vechi Nessebar, se afla la 200 de metri de plaja, la 3 minute de autogara, la 7 minute de statiunea Sunny Beach si la 20 de minute de aeroportul din Burgas. Restaurantul hotelului ofera preparate bulgaresti si internationale.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, camera de bagaje, aer condiţionat, seif, WiFi gratuit in camere, restaurant a la carte, room service, transfer la aeroport contra cost, zonă pentru fumători, serviciu de transfer, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, fax/copiator, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, pescuit. ParcareNu există parcare disponibilă. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: aer conditionat, balcon, mini bar, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit,  zona de relaxare, izolare fonica, birou, mobilier de gradina, uscator de rufe, baie cu dus,  uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun