Hotel Sunny Castle 4*



Descriere hotel

Hotelul  Sunny Castle 4* este situat pe tarmul marii in statiunea Kranevo din BuLgaria, la 3 km de Albena, la 7 km de aeroprt si la 25 de km de Varna. Hotelul detine o piscina in aer liber, restaurant, bar, centru spa si wellness cu saun si hamam.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, camera de bagaje, lift, seif, ziare, aer condiţionat, încălzire, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumusete, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suita nuptiala, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, grătar, bar, room service, mic dejun în cameră, restaurant bufet, meniuri cu diete speciale  la cerere, fax/copiator, WiFi gratuit, vestiare, serviciu zilnic de menaj, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete, terasă la soare, gradina, acces direct la plaja, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare camera are in dotare: balcon, canapea extensibila, aer conditionat, incalzire, izolare fonica, minibar, seif, telefon, TV cu ecran plat si canale prin cablu, zona de relaxare, birou, fierbator electric, mobilier de gradina, uscator d erufe, porti de siguranta pentru copii mici, WiFi gratuit, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite. 

Masa hotel

All Inclusive.