Hotel Sunny 4*



Descriere hotel

Hotelul Sunny 4* se afla in statiunea Sozopol, la 50 de metri de mare si la 45 de minute de mers cu masina de aeroportul din Burgas. La dispozitia oaspetilor sunt: restaurantul care ofera preparate bulgresti si internationale, barul din hol, terasa din holul principal, cafeneaua, barul de langa piscina, o terasa maia mare si facilitatile pentru gratar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gazdele le ofera oaspetilor urmatoarele facilitati: recepţie deschisă nonstop, gradina, terasa la soare, piscină în aer liber, piscina pentru copii, umbrele, sezlonguri, lift, seif, aer condiţionat, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, zonă pentru fumători, închirieri auto, parcare contra cost cu rezervare, WiFi gratuit, masaj, sala de fitness, sauna, bar, room service, pranz la pachet, restaurant a la carte, gratar, schimb valutar, cameră de bagaje, spalatorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, fax/copiator, aqua park, teren de golf  la maxim 3 km, ciclism, drumetii,  echitatie, inchirieri biciclete, tenis de masa, pescuit, snorkelling, scufundări, windsurfing. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, mini bar, telefon, balcon, birou, TV cu ecran plat si canale prin satelit/cablu, WiFi gratuit, baie cu dus si cada, uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa