Hotel Sol Nessebar Palace 5*



Descriere hotel

Hotelul Sol Nessebar Palace 5* se afla situat chiar pe malul marii, oferind o varianta foarte placuta de petrecere a vacantelor. Hotelul este recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite, diversitatea de feluri de mancare si pentru posibilitatile multiple de petrecere a timpului liber. Hotelul are un numar total de 630 de camere.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 5 sali de conferinte (20-450 persoane).
Gratuit: piscina interioara, piscina exterioara, club pentru copii, piscina exterioara pentru copii, topogane pentru copii, water gym, fitness, gimnastica, volei, baschet, darts si sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja.
Contra cost: tenis, biliard, inchiriere biciclete, scufundari, minigolf, sporturi pe apa si parcare pazita (in limita locurilor disponibile).
Copii: programe de animatie, jocuri, sporturi, competitii, loc de joaca, club pentru copii (4-12 ani), paturi pentru bebelusi si scaune speciale pentru cei mici in restaurante.
Animalele de companie sunt acceptate in hotel (maxim 5 kg, se plateste la receptie).

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu balcon (vedere la mare sau la parc), aer conditionat individual, telefon direct international (in camera si in baie), TV satelit, canapea pe balcon, masa de scris, minibar (contra cost), seif (contra cost), loc de bagaje, garderoba, baie cu dus si uscator de par.

Masa hotel

All Inclusive.