Hotel Sol Nessebar Mare Resort & Aquapark 4*



Descriere hotel

Hotelul Sol Nessebar Mare Resort & Aquapark 4* este amplasat  langa plaja intr-o zona verde intinsa, la 2 km de oraselul antic Nessebar si la 5 km de centrul statiunii  Sunny Beach. La numai 100 de metri de hotel se gaseste o statie de autobuz. Hotelul apartine lantului hotelier Sol Hoteles si detine 338 de camere spatioase si decorate modern. Serviciile spa oferite constau in masaje și tratamente de înfrumusețare, acces la o cadă cu hidromasaj, saună și baie de aburi. Cele 6 restaurante oferă preparate rafinate și băuturi  de la bucătărie italiană și spaniolă până la cea japoneză și germană. Barul Embarcadero se bucură de o amplasare unică, pe terasele de pe plajă. Oferă panini, cocktailuri răcoritoare și băuturi nealcoolice. Animatorii le ofera oaspetilor spectacole de divertisment, iar copiii se joaca la clubul destinat lor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sol Nessebar Mare Resort & Aquapark 4*  pune la dispozitia oaspetilor sai: închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, parcare proprie contra cost fara rezervare, Wi-Fi gratuit in spatiile publice, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, mini golf, sporturi nautice, aqua park, saună, sală de fitness, solar, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă în sezon), închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă la soare.

Camere hotel

Toate camerele sunt elegante si au balcon, mini bar, cutie de valori, TV cu canale prin cablu. Băile au cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.