Hotel Sol Nessebar Bay Resort & Aquapark 4*



Descriere hotel

Hotelul Sol Nessebar Bay Resort & Aquapark  4* apartine lantului hotelier Sol Hoteles si este situat la 2 km de centrul vechi al orasului Nessebar si la 5 km de centrul statiunii Sunny Beach. La mai putin de 1 minut distanta se afla o statie de autobuz. Hotelul are vedere la plaja cu nisip si le ofera oaspetilor sai o gama diversificata de servicii si facilitati pentru petrecerea unei vacante reusite. 6 restaurante, un bar de cocktailuri si gustari usoare, precum si echipa de animatori fac parte din oferta  atractiva a acestui hotel. Atat copiii, cat si adultii pot participa la activitati sportive si recreative pe tot parcursul zilei.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Sol Nessebar Bay Resort & Aquapark  4*  dispune de urmatoarea paleta de facilitati: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă la soare, bar, restaurant (bufet), snack bar, ziare, seif, magazine, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere de familie, lift, prânz la pachet, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri, teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, mini golf, sporturi nautice , aqua park, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă, piscină interioară (deschisă în sezon), închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, Wi-Fi gratuit in spatiile publice, parcare contra cost fara rezervare.

Camere hotel

Cele 283 de camere spatioase sunt dotate cu balcon sau terasă, iar cele mai multe au vedere la piscina în aer liber şi la plajă.

Masa hotel

All Inclusive.