Hotel Snezhanka 3*



Descriere hotel

Hotelul Snezhanka 3* se afla situat in centrul statiunii Pamporovo si la 1 km distanta de ski-lift. Hotelul a fost renovat in anul 2006, si este format dintr-o cladire cu 5 etaje, 3 lifturi si 153 de camere si apartamente: 67 de camere duble, 66 de apartamente cu un dormitor si 20 de apartamente cu 2 dormitoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai seif (contra cost),  casa schimb valutar, room-service, lobby bar, club (discoteca), restaurant, sala de conferinte, coafor, magazin, spalatorie si parcare nepazita (gratuit).
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Gratuit: acces piscina interioara, fitness, transport pana la ski-lift si camera pentru depozitarea echpamentului de ski.
Contra cost: sala internet, biliard, masaj, jacuzzi si sauna.
Copii: patut (gratuit), scaune speciale pentru copii in restaurant si jocuri electronice (contra cost).

Camere hotel

Camerele duble (25 m patrati) sunt dotate cu pat dublu sau 2 paturi twin, fotoliu extensibil, TV satelit, mini-bar, telefon, baie cu dus, uscator de par si mocheta.
Apartamentele (55-80 m patrati) sunt dotate cu living, canapea extensibila, unul sau 2 dormitoare, TV satelit, mini-bar, telefon, baie cu dus, uscator de par si mocheta. Schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, iar prosoapele se schimba de 2 ori pe saptamana.

Masa hotel

Demipensiune.