Hotel Royal Cove 3*



Descriere hotel

Hotelul Royal Cove 3* se află în Kavarna, la doar 250 de metri de plajă, la 2 km de centrul orasului si la 18 km de Rezervatia naturala Capul Kaliacra. Restaurantul A la carte servește preparate bulgăreşti şi internaţionale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, seif, cameră de bagaje, lift, aer condiţionat, camere pentru nefumători, camere de familie, suită nupţială, zonă pentru fumători, restaurant, room service, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, teren de golf  la maxim 3 km, grădină, terasă la soare, acces imediat la plajă, acces imediat la plajă, transfer la aeroport contra cost, piscină în aer liber, sală de fitness, sauna. Animalele de companie sunt acceptate gratuit.

Camere hotel

Fiecare apartament este dotat cu:   aer condiţionat, balcon, birou, zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, dressing,  serviciu de trezire, plasa de tantari, chicineta, frigider, zonă de luat masa, ustensile de bucătărie, baie cu dus, toaleta, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.