Hotel Rose Gardens 3*



Descriere hotel

Hotelul Rose Gardens 3* se afla la 50 d emetri de plaja din Pomorie, la 250 de metri de Muzeul Sarii si la 500 d emetri de centrul orasului. La numai 50 de metri se gaseste o statie de autobuz. Aeroportul din Burgas este la 20 de km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer condiţionat, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, zonă pentru fumători, gradina, terasa la soare, acces direct la plaja, bar, restaurant a la carte, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, pescuit, windsurfing, drumetii, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita in apropiere fara rezervare, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sauna, sală de fitness, solar, baie turcească/baie de aburi. Animalele de companie sunt acceptate gratuit. 

Camere hotel

Fiecarea camera dispune de: aer conditionat, balcon, WiFi gratuit, canapea, semineu, zona d erelaxare, facilitati de calcat, incalzire, TV cu ecran plat si canale prin cablu, intrare privata, izolare fonica, chicineta, frigider, cuptor cu microunde,  ustensile de bucătărie, plită de gătit, masa, mobilier de gradina, baie cu dus sau cada, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun