Hotel Prestige Aqua Park 4*



Descriere hotel

Hotelul Prestige Aqua Park 4* este situat la doar 150 de metri de plaja staţiunii Nisipurile de Aur şi la 18 km de Varna. Hotelul are o piscină în aer liber pentru adulţi şi copii, o piscină interioară şi un restaurant elegant tip bufet cu vedere la grădina şi la piscina hotelului.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, WiFi gratuit, parcare gratuita in apropiere cu rezervare, aer condiţionat, incalzire, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, transfer la aeroport contra cost, fax/copiator, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, room service, fructe, bar la piscină, meniu pentru copii, vin/șampanie, grătar, terasa, piscină în aer liber, piscină pentru copii, spa și centru de wellness, sauna, sala de fitness, piscină interioară, masaj, tobogan acvatic, șezlonguri, umbrele, aqua park, teren de joacă pentru copii, canale TV pentru copii, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, tenis de masă, club pentru copii, divertisment de seară, animatori, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare apartament ofera: aer conditionat, seif, balcon, telefon, TV cu ecran plat si canale prin cablu/satelit, canapea extensibila, birou, WiFi gratuit, living, chicineta, frigider, zona de luat masa, ustensile de bucatarie, baie cu dus/cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

All Inclusive