Hotel Premier Fort Beach AH 3*



Descriere hotel

Hotelul Premier Fort Beach AH 3*  este la 10 metri de plaja din Sveti Vlas, la 30 de km de aeroportul orasului Burgas si la 100 de km de aeroportul orasului Varna.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, lift, seif, aer condiţionat, gradina, acces imediat la plajă, piscină în aer liber, tobogan cu apa, piscină pentru copii, spa și centru de wellness,  sauna, sala de fitness, masaj, bar, restaurant, magazine, camere de familie, minimarket, WiFi gratuit in camere, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, salon de frumuseţe, spalatorie/curatatorie chimica, teren de tenis, biliard, tenis de masă, ciclism, teren de joacă pentru copii, pescuit, windsurfing, scufundari. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, fier de calcat, WiFi gratuit, zona de luat masa, plasa de tantari, mobilier de gradina,  chicinetă, cuptor cu microunde, frigider, fierbător electric, ustensile de bucătărie, prăjitor de paine, cuptor, masa, baie cu dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.