Hotel Pomorie 3*



Descriere hotel

Hotelul  Pomorie 3* este situat la 150 de metri de plaja publica din statiunea cu acelasi nume, la 50 de metri de o plaja mai mica si de un magazin alimentar. Acest hotel ofera contra cost terapie Thalgo, aromaterapie si tratamente cu namol si apa de mare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, aer condiţionat, gradina, terasa la soare, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, sezlonguri, umbrele, cameră de aburi, piscină interioară, sauna, salon de frumusete, WiFi gratuit in zonele publice, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte,  magazine, camere de familie, parcare publica in apropiere contra cost fara rezervare, serviciu zilnic de menaj, schimb valutar, camera de bagaje, spălătorie, săli de conferinte şi petreceri, bilete la atracții sau spectacole, club de noapte/DJ, biliard, teren de joacă pentru copii, inchirieri biciclete. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera detine: aer conditionat, balcon, telefon, TV cu canale prin satelit, frigider, birou, baie cu dus, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
All Inclusive