Hotel Park Hotel Golden Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul Park Golden Beach 4* se afla situat in nordul statiunii Nisipurile de Aur, la 200 m de malul marii si la 200 m de statia de autobuz catre statiunea Varna sau statiunea Albena.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant, barbeque, lobby bar, bar la piscina, centru wellness cu sauna, baie cu aburi, jacuzzi, cabinet medical, masaj, salon de infrumusetare, coafor, casa de schimb valutar, parcare, sala de conferinte, magazin de suveniruri, mini-market, seif (contra cost) si baby sitter (contra cost).
Gratuit: piscina interioara si piscina exterioara, jacuzzi, fitness, sezlonguri si umbrele la piscina, prosoape la plaja (cu depozit), program animatie si divertisment, darts, concursuri cu arcul, boccia, volei, minigolf si tenis de masa.
Contra cost: sauna, baie cu aburi, masaj, salon infrumusetare, jocuri electronice, biliard, internet si parcare (in limita locurilor disponibile).
Copii: loc de joaca in aer liber, kids club si baby sitter (contra cost).






Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, seif, minibar, telefon, baie cu dus, uscator si balcon (vedere la mare)

Masa hotel

All Inclusive.