Hotel Paraiso Beach 3*



Descriere hotel

Hotelul Paraiso Beach 3*este amplasat pe tarmul marii, la 1 minut de plaja din statiunea Obzor, la 50 de metri de un magazin alimentar si la 200 de metri de statia centrala de autobuz. Hotelul detine  o piscină sezonieră în aer liber,  un restaurant, un bar pe plajă, un club pentru copii si animatori.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Paraiso Beach 3* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, lift, seif, piscină în aer liber, terasă la soare, room service, restaurant (a la carte), grătar, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, serviciu de transfer (contra cost), închirieri auto, cameră de bagaje, serviciu de călcat, spălătorie, babysitting/servicii pentru copii, săli de conferinte şi petreceri, camere de familie, WiFi gratuit in zonele publice, acces imediat la plajă, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, animatori, darts, masaj. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Toate cele 47 de camere  au balcoane, TV prin cablu, mini baruri și bai cu dusuri si articole de toaleta gratuite.   Unele camere au zone de relaxare cu  canapele.

Masa hotel

All Inclusive.