Hotel Pamporovo 5*



Descriere hotel

Hotelul Pamporovo 5* este cel mai luxos hotel din statiune, fiind situat in fata bisericii "Uspenie na Presveta Bogoroditsa", in centrul statiunii Pamporovo si la doar cateva minute de mers pe jos de partia de schi. Hotelul are 7 etaje si 177 de camere si apartamente: 4 camere single, 160 de camere duble, 12 apartamente si un apartament prezidential.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant a la carte, restaurant Perelik, pub, club de noapte, lobby bar cu semineu, cazino, room-service, casa schimb valutar, internet, parcare pazita, coafor, centru comercial, fitness, piscina acoperita, bowling, tenis de masa, scoala de schi si SPA (cu baie turceasca, sauna finlandeza, masaj, terapie, tratamente, salon de infrumusetare si masaj).

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu TV cablu, telefon, mini-bar, uscator de par, halat de baie, papuci, seif si baie cu cada.
Apartamentele sunt dotate cu living si un dormitor, TV cablu, telefon, mini-bar, uscator de par, halat de baie, papuci, seif si baie cu cada.
Apartamentul prezidential (de tip mezoneta) este dotat cu living, un dormitor, sauna, jacuzzi, TV cablu, telefon, mini-bar, uscator de par, halat de baie, papuci, seif si baie cu cada.

Masa hotel

Demipensiune.