Hotel Orpheus 4*



Descriere hotel

Hotelul Orpheus 4* este situat la doar 100 de metri de pârtiile de schi şi la numai 150 de metri de centrul staţiunii Pamporovo si combina reusit spatiile de cazare moderne cu o serie de facilităţi gratuite de spa şi wellness. Oaspeţii au acces la toate facilităţile din centrul de spa al hotelului, care include saună, centru de fitness, baie de aburi, jacuzzi, hammam şi o piscină interioară. Pentru copii, hotelul oferă o zonă de joacă special amenajată şi o sală de jocuri, supravegheată de către un animator.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Orpheus 4* le ofera oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, spălătorie, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri,  salon de infrumuseţare, seif, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, încălzire, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), schi, biliard, tenis de masă, drumeţii, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă tot anul), cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, depozit de schiuri, închiriere echipament de schi, acces direct la pârtiile de schi, terasă, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare publica gratuita fara rezervare.

Camere hotel

Toate cele 260 de camere sunt dotate cu Wi-Fi gratuit şi TV cu ecran plat cu recepţie prin cablu, balcon cu vedere la pădurile de pin din jur.

Masa hotel

Mic dejun;
Demipensiune;
Pensiune completa.