Hotel Neptun 2*



Descriere hotel

Hotelul Neptun 2* este situat la 550 de metri de plaja din staţiunea Sf. Constantin şi Elena şi la 8 km de centrul oraşului Varna. Cea mai apropiată staţie de autobuz este situată la 100 de metri de hotel, iar la 200 de metri veţi găsi magazine şi restaurante. Grădina Botanică Ecopark Varna este chiar vis-a-vis, iar la Aeroportul Varna se poate ajunge în 30 de minute de mers cu maşina. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul hotelului, care oferă un meniu bogat cu mâncăruri internaţionale sau se pot delecta cu băuturi şi gustări la bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, loc de joaca pentru copii, teren de fotbal, volei, bar si gratar la piscina, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), room service, închirieri auto, transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, seif, camere de familie, ascensor, Aer Condiţionat, internet Wi-Fi  disponibil în unele camere ale hotelului  gratuit, parcare  proprie gratuita (nu este necesară rezervare).  Fumatul  este interzis în toate spaţiile publice şi private. 

Camere hotel

Cele 80 de camere duble  au acces la internet Wi-Fi gratuit. Fiecare camera are baie proprie, TV prin cablu, telefon, frigider şi Aer Condiţionat, iar unele spaţii de cazare au chicinetă şi balcon.

Masa hotel

Demipensiune/Pensiune completa