Hotel Martin 3*



Descriere hotel

Hotelul Martin 3* este situat la 400 m de centrul statiunii Bansko si la 1.5 km de telecabina. Hotelul a fost construit in anul 2006 si este compus din 2 cladiri, 4
etaje si 32 de camere si apartamente: 27 de camere duble si 5
apartamente cu un dormitor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai lift, room service, lobby bar, restaurant, seif (la receptie - gratuit), sala de conferinte, magazine, parcare pazita (gratuit).
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Gratuit: piscina interioara, fitness, tenis de masa, darts, sah, jacuzzi, sauna, transport catre prima statie a telecabinei, camera pentru depozitarea echipamentului de schi, loc de joaca pentru copii, patut in camera pentru copii si scaune speciale in restaurant.
Contra cost: masaj si bona pentru copii.

Camere hotel

Camerele duble (14-18 m patrati) sunt dotate cu 2 paturi separate sau un pat matrimonial, TV satelit, minibar, telefon, acces internet (gratuit), baie cu dus, halate si papuci de baie, iar unele camere au si balcon. Schimbarea lenjeriei se face de doua ori pe saptamana, iar prosoapele se schimba zilnic.
Apartamentele (25-30 m patrati) sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si living cu o canapea extensibila, avand aceleasi dotari ca si camerele duble.

Masa hotel

Mic Dejun.