Hotel Marina View Fort Beach 3*



Descriere hotel

Hotelul  Marina View Fort Beach 3* este situat in Sveti Vlas, pe tarmul marii, la mai puţin de 8 km de Sunny Beach si la 26 de km de aeroportul din Burgas. Hotelul dispune de de 3 restaurante, 10 piscine in aer liber (unele cu valuri artificiale), centru spa si wellnesss, sala de fitness, teren de tenis, magazine, biblioteca, salon de frumusete si o serie de activitati sportive si de agrement.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: aer condiţionat, incalzire, lift, transfer la aeroport contra cost, WiFi gratuit in camere, parcare publica gratuita fara rezervare, închirieri auto/biciclete, spalatorie, serviciu de calcat, bar, restaurant, camere de familie, biblioteca, grădină, zona de plaja cu acces direct, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, saună, sala de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, sporturi nautice, scufundări, windsurfing, biliard, tenis de masă, teren de tenis, pescuit, mini golf. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare studio sau apartament este dotat  cu: aer conditionat, living, balcon, chicneta in plan deschis, TV cu ecran plat si canale prin cablu, fier de calcat, frigider,  cuptor cu microunde, fierbător electric, ustensile de bucătărie,  plită de gătit, cuptor, prăjitor de paine, masa, baie cu dus,  articole de toaletă gratuite, WiFi gratuit.

Masa hotel

Fara masa.