Hotel Marieta Palace 4*



Descriere hotel

Hotelul Marieta Palace 4* se afla situat in centrul orasului nou Nessebar, la aproape 500 m de cea mai apropiata plaja. Hotelul a fost construit in anul 2007, are 2 lifturi si un numar total de 104 camere si apartamente: 68 de camere duble, 20 de camere single si 16 apartamente cu un dormitor.
Hotelul Marieta Palace 4* ofera cazare confortabila, divertisment si privelisti minunate de la piscina amenajata pe acoperisul superior.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai seif la receptie (contra cost), internet wireless, lobby bar, bar de zi, bar de noapte, bar la piscina, sala de bowling, cafe bar, restaurant principal, restaurant a la carte, cabinet de cosmetica, coafor si sala de conferinte.
Gratuit: piscina exterioara (pe acoperis), sezlonguri si parasolare la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile).
Contra cost: fitness, biliard, bowling, darts, masaj, solar, sauna, jacuzzi, baie turceasca si tratamente SPA.
Copii: paturi pentru copii (contra cost, la cerere), scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, sectiune pentru copii la piscina si jocuri electronice (contra cost).
Animalele de companie sunt acceptate in hotel (confirmare in avans din partea hotelului).

Camere hotel

Camerele si apartamentele hotelului sunt dotate cu balcon, aer conditionat individual, TV satelit, plasma TV, telefon, minibar, seif (contra cost), cablu internet, baie cu cabina de dus si panou pentru hidromasaj, feon si halat de baie.

Masa hotel

Mic Dejun.