Hotel Margarita 3*



Descriere hotel

Hotelul Margarita 3* se afla in statiunea Kranevo la 180 de metri de plaja, la 150 de metri de un supermarket, la 3 km de statiunea Albena si la 5 km de statiunea Nisipurile de Aur. Exista o statie de autobuz la 500 de metri distanta. Aeroportul din Varna se gaseste la 22 de km. Hotelul detine o piscina in aer liber, un restaurant a la carte, un bar si un cenntru de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, aer conditionat, incalzire, lift, seif, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, zona pentru fumatori, camere de famile, camere pentru nefumatori, WiFi gratuit in camere, parcare gratuita fara rezervare, piscina in aer liber, centru de fitness, bar, meniuri cu diete speciale la cerere, restaurant a la carte, room service, sali de conferinte si petreceri, teren de joaca pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: balcon, telefon, aer conditionat, fier de calcat, frigider, incalzire, TV cu canale prin cablu, baie cu dus, uscator de par, uscator de rufe.

Masa hotel

Mic dejun.