Hotel Berlin Green Park 4*



Descriere hotel

Hotelul Berlin Green Park 4* se afla situat in partea linistita a statiunii Nisipurile de Aur, la cateva minute distanta de plaja, in apropierea portului de yachturi.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai piscina exterioara, piscina interioara, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja (All Inclsuive), internet cafe, fitness, sauna, masaj, teren de tenis, tenis de masa, magazin, casa de schimb valutar, seif, lift si shuttle bus pana la plaja.
Gratuit: fitness, piscina interioara, piscina exterioara, sezlonguri cu saltele, umbrele, prosoape (la piscina si la plaja), masa de tenis, darts, boccia, volei pe plaja si fitness.
Contra cost: biliard, masaj, sauna, internet, minibar, seif, teren de tenis si parcare pazaita (in limita locurilor disponibile). Animalele de companie sunt acceptate in hotel (contra cost).
Copii: loc de joaca pentru copii, discoteca, mini club pentru copii (4-12 ani), evenimente cu teme diferite, piscina cu sectiune pentru copii, meniu pentru copii, jocuri electronice, paturi pentru bebelusi si scaune pentru bebelusi in restaurant.

Camere hotel

Camerele duble sunt spatioase si confortabile, fiind dotate cu aer conditionat, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon cu vedere la mare sau parc, televizor cu peste 40 de programe, telefon si minibar.
Camerele Studio dispun de acelasi dotari ca si camerele duble, insa sunt mai spatioase, existand posibilitatea de a fi cazata a 3-a sau a 4-a persoana.
Apartamantele (60 m patrati) sunt dotate cu living, dormitor, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon cu vedere la mare sau parc, televizor cu peste 40 de programe, telefon si minibar.

Masa hotel

All Inclusive.