Hotel Long Beach Hotel & Spa 5*



Descriere hotel

Hotelul Long Beach Hotel & Spa 5* este inconjurat de grădini si este situat chiar pe coasta Shkorpilovci, una dintre cele mai întinse plaje de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, unde există și o școală de windsurfing. Hotelul de apartamente detine piscina in aer ;iber, piscine interioare cu apa minerala, centru spa cu piscina aqua tonic cu apa minerala calda, saloane de aero si hidromasaj, saună finlandeză, baie de aburi, cada cu hidromasaj, hamam turcesc, baie rusească și cameră de sare cu cărămizi de sare de Himalaya. Hotelul are 2 restaurante si 3 baruri, precum si un centru de fitness.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer condiţionat, lift, transfer la aeroport contra cost, serviciu de transfer, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, inchirieri biciclete/auto, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, bar, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, snack bar, mic dejun în cameră, room service, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, cameră de jocuri, grădină, terasă la soare, zonă de plajă privată cu acces direct la plaja, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, masaj, solar, sala de fitness, sauna, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, cameră de aburi,  drumeţii, pescuit, windsurfing, ciclism, echitatie, sporturi nautice. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare apartament este prevazut cu: living, canapea extensibila, balcon, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin cablu, WiFi gratuit, mini bar, chicineta, fierbator electric, frigider, ustensile de bucatarie, zona de luat masa, baie cu dus/cada, uscator de par, halate de baie, articole de toaleta gratuite, papuci.

Masa hotel

Fara masa
Mic dejun