Hotel Lighthouse Golf & Spa Resort 5*



Descriere hotel

Hotelul Lighthouse Golf & Spa Resort 5* este situat în Balcic şi beneficiaza de o amplasare  frumoasă pe tarmul Mării Negre. Hotelul face parte dintr-un complex de golf proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam. Hotelul oferă vedere la mare și la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune, fiind situat aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce spre plajele cu nisip. Hotelul oferă vedere panoramică la terenul de golf, peluzele de golf 12, 13 şi 14 aflate în imediata vecinătate oferindu-le oaspeților posibilitatea de a urmări jocul. Oaspeții se pot bucura de o serie întreagă de posibilităţi oferite de complex, putând combina întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau pot juca o partidă de golf și apoi se pot relaxa la centrul spa cu suprafața de 3000 mp. Oaspeţii au la dispoziţie diverse facilităţi sportive şi de agrement. De asemenea, proprietatea are trei restaurante, un bar pe plajă și un lounge unde oaspeţii pot bea whisky şi fuma trabucuri. Oaspeții beneficiază gratuit de facilitățile de spa, transfer la plajă, precum şi de piscinele interioare și exterioare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Lighthouse Golf & Spa Resort 5* dispune de urmatoarea gama de facilitati: room service, prânz la pachet, închirieri auto, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop,  birou de turism, cameră de bagaje, serviciu de concierge, vestiare, lounge/ cameră cu TV comună, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, lustruire pantofi, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumuseţare, magazin de suveniruri/cadouri, facilităţi VIP în cameră, ziare, seif, magazine, mini market propriu, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu dizabilittai, ascensor, încălzire, zonă pentru fumători, grătar, piscină în aer liber, grădină, terasă, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, biliard, tenis de masă, darts, drumeţii, ciclism, scufundări, călărie, snorkeling, mini golf, facilităţi de sporturi nautice, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, zonă de plajă,  închirieri biciclete, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, animatori, club de noapte/DJ, club pentru copii, divertisment de seară, restaurant, bar, mic dejun în cameră, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), internet Wi Fi  în camerele hotelului   gratuit, internet prin cablu  în întregul hotel  gratuit, parcare proprie gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Hotelul oferă 60 de camere şi suite de lux, precum şi apartamente şi vile în hotelul de apartamente, care aparține complexului. Toate beneficiază de dotări moderne, Aer Condiţionat şi balcon.

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.