Hotel Kristel Park 3*



Descriere hotel

Hotelul Kristel Park 3* este situat în statiunea Kranevo, la 7 km de stațiunea Nisipurile de Aur și la 20 de km de orașul Varna.  Statiunea Albena se află la aproximativ 3  km,  iar orasul  Balcic la 12 km. Cel mai apropiat aeroport este cel din Varna, situat la 22 de km distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, WiFi gratuit in zonele publice, lift, seif, aer condiţionat, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, transfer la aeroport contra cost, camere de familie, echipament de joacă pentru exterior, carucioare pentru copii, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii, grădină, terasa, piscină în aer liber, sauna, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, restaurant bufet, bar, animatori, biliard, tenis de masa, drumeţii, echitatie. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Camere hotel

Fiecare camera dispune de: balcon, aer conditionat, terasa, birou, fier de calcat, TV, mobilier de gradina, canapea extensibila, uscator de rufe, porți de siguranță pentru copiii mici, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive Light.