Hotel Ivanchov Han Hanat 3*



Descriere hotel

Hotelul Ivanchov Han Hanat 3* este recent construit in stil traditional si este situat la 10 minute de mers pe jos de plaja si la 7 km de orasul Varna, in statiunea Sf. Constantin si Elena. Hotelul detine 35 de camere cu aer condiţionat şi balcoane.  Restaurantul fermecător, cu un plafon cu grinzi din lemn, serveşte preparate din bucătăria tradiţională bulgară.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: room service, prânz la pachet, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje,  spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, seif, camere pentru nefumători, ascensor, Aer Condiţionat, piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă,  drumeţii, masaj, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, internet Wi-Fi  hotspot  în întregul hotel gratuit, parcare gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu:  un TV cu ecran plat şi canale prin cablu, Aer Conditionat, balcon, o baie şi un mini bar şi oferă vedere la grădină. Internet Wi-Fi gratuit este disponibil în întregul hotel.

Masa hotel

Mic dejun