Hotel Holiday Fort Golf Club AH-Fort Noks 3*



Descriere hotel

Hotelul Holiday Fort Golf Club AH-Fort Noks 3*  este situat in statiunea Sunny Beach, intr-o zona linistita de langa Aquapark, pe soseaua Burgas-Varna. In apropiere se afla orasul istoric Nessebar. Hotelul detine 3 restaurante care ofera specialitati italienesti, mediteraneene si din fructe de mare, 9 piscina, 2 tobogane acvatice, zone verzi, spatii d ejoaca pentru copii, teren de golf.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: aer condiţionat, bar, restaurant a la carte, WiFi gratuit in camere, închirieri auto, parcare publica gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, camere de familie, capelă/altar, piscina in aer liber, spa și centru de wellness, baie turcească/baie de aburi, masaj, sală de fitness, teren de tenis, mini golf, biliard, tenis de masa, teren de golf la maxim 3 km, spălătorie, serviciu de calcat. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare apartament este inzestrat cu: aer conditionat, TV cu canale prin cablu, WiFi gratuit, terasa, fier de calcat, canapea, chicineta, frigider,  cuptor cu microunde, ustensile de bucătărie,  cuptor, fierbător electric, plita de gatit, prajitor de paine, plasa de tantari, baie cu dus, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Fara masa