Hotel Hermes 3*



Descriere hotel

Hotelul Hermes 3*  este situat în staţiunea montană Bansko so ofera transfer gratuit la telegondola. Hotelul detine o parcare pentru 35 de masini, ofera servicii spa gratuite, sauna, baie de aburi, cada cu hidromasaj, precum si preparate traditionale bulgaresti si internationale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, transfer la aeroport contra cost, lift, ziare, seif, încălzire, WiFi contra cost, depozit schiuri, şcoală de schi, grădină mobilata, terasă, cafenea, bar, pranz la pachet, restaurant, meniu pentru copii, meniuri cu diete speciale  la cerere, mic dejun în cameră, room service, salon TV, automat bauturi, închirieri auto, capelă/altar, magazin de suveniruri/cadouri, camere de familie, camere pentru nefumători, suită nupţială, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, parcare contra cost cu rezervare, serviciu zilnic de menaj, spalatorie/curatatorie chimica, serviciu de calcat, lustruire pantofi, jocuri și puzzle-uri, zonă de joacă, canale TV pentru copii, cameră de jocuri, saună, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, bibliotecă, karaoke, club de noapte/DJ, cazino, inchirieri biciclete, biliard, teren de golf la maxim 3 km, pescuit, schi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, încălzire, telefon, zonă de relaxare,  TV cu ecran plat si canale prin satelit, serviciu de trezire, frigider, canapea,  intrare privată, baie cu dus, uscător de păr, toaletă.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune.