Hotel Hera 3*



Descriere hotel

Hotelul Hera 3* este situat la doar 150 de metri de Plaja Harmanite din Sozopol, la 100 de metri de promenada de pe litoral si la 3 km de Plaja Kavaci. Strada Republikanska cu o multime de magazine, restaurante si barurir se gaseste la 5 minute de mers pe jos. La 2 km distanta se afla zona veche a astatiunii, iar Primorsko este la 20 de km. La aeroportul Burgas se ajunge in 40 de minute cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, seif, transfer la aeroport contra cost, închirieri auto, magazin de suveniruri/cadouri, parcare gratuita fara rezervare, camere de familie, serviciu de vanzare bilete, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, WiFi gratuit, bar, restaurant bufet, room service, restaurant a la carte, bar la piscina, piscină în aer liber, umbrele si sezlonguri,  piscina pentru copii. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, WiFi gratuit, birou, telefon, plasa de tantari, uscator de rufe, canapea extensibila, baie cu dus, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa.