Hotel Helios Spa & Resort 4*



Descriere hotel

Hotelul Helios Spa & Resort 4* se afla situat la aproximativ 300 m de malul marii, si la 500 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul este compus dintr-o cladire cu 7 etaje, 2 lifturi si 196 de camere si apartamente.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai casa de schimb valutar, un restaurant principal, restaurant a la carte (in hotelul Doubletree by Hilton Varna), lobby bar, juice bar, bar la piscina, grill, night club si centru SPA (in hotelul Doubletree by Hilton Varna).
Gratuit: program de animatie, 2 piscine exterioare, o piscina interioara incalzita, sezlonguri si umbrelute (la piscina), sala de gimnastica, iar pentru clientii care au All Inclusive (sauna, baie cu aburi si transport pana la plaja).
Contra cost: tenis, SPA si parcare (in limita locurilor disponibile).
Plaja: hotelul ofera o zona de plaja rezervata oapsetilor la "Nirvana Beach".
Copii: paturi pentru bebelusi (la cerere, contra cost, la receptie), scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, mini club, 6 zile pe saptamana animatie pentru copii, loc de joaca, minidisco si sectiune pentru copii la piscina.
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Camere hotel

Camerele Standard sunt dotate cu TV satelit, minibar, telefon, aer conditionat, balcon, baie cu dus sau cada si uscator de par.
Camerele duble au vedere la parc sau la mare, si sunt dotate cu 2 paturi sau pat matrimonial, fotoliu extensibil, TV satelit, minibar, telefon, aer conditionat, balcon, baie cu dus sau cada si uscator de par.
Camerele Family sunt mai spatioase, fiind dotate in plus cu 2 paturi si canapea extensibila.
Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor si un living foarte spatios cu canapea extensibila. Toate apartamentele au baie cu dus si inca un grup sanitar cu WC.

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.
All Inclusive.