Hotel Glazne 4*



Descriere hotel

Hotelul Glazne 4* se afla de-a lungul raului Glazne, in partea de sud a statiunii Bansko, la 1,5 km distanta de telecabina si foarte aproape de zona de schi din Muntii Pirin.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul este format din 7 vile si o cladire cu 4 etaje, si pune la dispozitia oaspetilor sai lift, restaurant, taverna (restaurant traditional bulgaresc), 2 baruri, internet wireless, sala de conferinte (pentru 60 de persoane), room service, seif, exchange, magazine de cadouri, spalatorie (contra cost), piscina interioara, fitness, sauna, solar, masaj (contra cost), thalassoterapie, loc de joaca pentru copii si tenis de masa.
Gratuit: transport pana la telecabina de schi, sauna, fitness, piscina, internet wireless, locuri de parcare si camera pentru depozitarea echipamentului propriu de schi.

Camere hotel

Hotelul dispune de 4 camere duble, 4 camere duble Deluxe si 8 apartamente.
Vilele sunt construite in stilul architectural specific statiunii, fiind foarte spatioase si confortabile pentru familiile cu copii sau relaxarea alaturi de prieteni. La parter vilele sunt dotate cu living cu semineu, telefon, TV satelit, bucatarie complet echipata, minibar, masa cu 8 scaune, sauna, taverna cu semineu (doar 6 din cele 7 vile au taverna) si baie cu dus, iar la etaj vilele sunt dotate cu 2 dormitoare separate, TV satelit, telefon, radio cu ceas si alarma, minibar, cada, uscator de par, halat de baie, seif, balcon, iar intr-una dintre camere exista posibilitatea de a pune si un pat suplimentar.
Camerele duble sunt dotate cu TV satelit, seif, radio cu ceas si alarma, telefon, minibar, cada, uscator de par, halat de baie, seif si balcon. In camerele duble nu exista posibilitatea pentru paturi suplimentare.
Camerele duble Deluxe sunt mai spatioase si sunt dotate cu TV satelit, dormitor cu pat matrimonial, living cu o canapea dubla extensibila si balcon.
Apartamentele sunt dotate cu living cu o canapea dubla extensibila si un pat matrimonial, TV satelit, seif, radio cu ceas si alarma, telefon, minibar, cada, uscator de par, halat de baie si balcon.



Masa hotel

Demipensiune.