Hotel Garden of Eden 5*



Descriere hotel

Hotelul Garden of Eden 5* este un nou complex de vacanta din statiunea Sveti Vlas, situat pe malul marii. Hotelul imbina in mod placut arhitectura renasterii bulgaresti cu cele mai moderne tendinte, creand o ambianta perfecta de concediu, fiind amenajat cu stil si atentie la toate detaliile.
Hotelul este alcatuit din 7 cladiri si are un numar total de 580 de camere si apartamente.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai receptie, 3 restaurante, 3 baruri, 3 baruri la piscina, 6 piscine exterioare, animatie pentru copii si adulti, room service (non stop), spalatorie, calcatorie, mini-market, magazine, casa de schimb valutar, parcare subterana, piscina interioara (contra cost), loc de joaca pentru copii, SPA, salon de coafura, salon de cosmetica, masaj, centru de fitness, solar, biliard, sala de jocuri, plaja privata, sporturi nautice, debarcader, centru de afaceri, 2 terenuri tenis de camp si shuttle bus.


Camere hotel

Camerele si apartamentele hotelului sunt dotate cu bucatarie complet utiliata, pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, fotolii, TV cablu, DVD, cuptor cu microunde, baie cu dus sau cada, aer conditionat si terasa sau balcon.

Masa hotel

Mic Dejun.
Demipensiune.