Hotel Forest Beach 4*



Descriere hotel

Hotelul Forest Beach 4* este situat la 150 de metri de plaja din Primorsko, la 2,5 km de orasul Kiten si la 60 de km de aeroportul din Burgas. Hotelul apartine lantului hotelier Albena. Restaurantul elegant este situat pe 3 niveluri şi oferă terase spaţioase  cu vedere pitorească, iar barul hotelului servește băuturi răcoritoare şi cocktailuri. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, bancomat, schimb valutar, seif, ziare, camera de bagaje, birou de turism, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, internet prin cablu gratuit in camere, WiFi gratuit, grădină, terasa la soare, zonă de plajă privată, bar, restaurant bufet, pranz la pachet, opțiuni de mic dejun, meniuri cu dite speciale la cerere, spălătorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, serviciu zilnic de menaj, sali de conferinte si petreceri, fax/copiator, minimarket, salon TV,  camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, piscină în aer liber, masaj, divertisment de seară, club de noapte/DJ, animatori,  sporturi nautice, mini golf, drumeţii, ciclism, inchirieri biciclete, tenis de masă, teren de tenis, biliard. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare ofera: aer conditionat, balcon, TV cu ecran plat si canale prin cablu, zona de relaxare, canapea, seif, mini bar, telefon, birou, WiFi gratuit, plasa de tantari, mobilier de gradina, chicineta, frigider, zonă de luat masa, fierbator electric,  ustensile de bucătărie, plită de gătit,  masă, baie cu duş, uscator de par, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

All Inclusive.