Hotel Flagman 3*



Descriere hotel

Hotelul Flagman 3* se afla  la 50 de metri de mai multe cafenele si magazine, Plaja Harmanite, stadionul din Sozopol si la doar 500 de metri de orasul vechi si statia centrala de autobuz care asiguta legaturi directe cu Burgas, Sofia, Sunny Beach și Nessebar. Restaurantul hotelului cu  doua terase serveste preparate bulgaresti traditionale si internationale. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, terasa, WiFi gratuit in zonele publice, serviciu de transfer contra cost, lift, seif, aer condiţionat, închirieri auto, parcare publica in apropiere contra cost fara rezervare, camere de familie, camere pentru nefumători, schimb valutar, cameră de bagaje, săli de conferinte şi petreceri, bar, room service, mic dejun in camera, restaurant bufet, restaurant a la carte, automat bauturi, pranz la pachet, zonă pentru fumători, jocuri și puzzle-uri, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, aqua park, masaj, sauna, umbrele, sezlonguri, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera luminoasa detine: balcon cu vedere la mare sau la gradina, aer conditionat, telefon, minibar, zona de relaxare, TV cu canale prin cablu, baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
All Inclusive