Hotel Estreya Palace 4*



Descriere hotel

Hotelul Estreya Palace 4* este situat la 400 de metri de plaja si la 200 de metri de magazinele din centrul stațiunii Sf. Constantin şi Elena. Stațiunea Nisipurile de Aur este la 10 km, în timp ce Varna, cu gările și stațiile sale de autobuz  se află la 8 km distanta. O atractie turistica foarte cunoscuta manastirea construită în peșteră-Aladzha se afla la 7 km. La restaurantul a la carte oaspeţii pot gusta specialităţi bulgăreşti, precum şi mâncăruri internaţionale.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Estreya Palace 4* dispune de urmatoarele servicii si facilitati: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, bar, restaurant (a la carte), biliard, tenis de masă, darts, drumeţii, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară (deschisă în sezon), teren de joacă pentru copii, animatori, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumători, lift, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare publica gratuita fara rezervare.     

Camere hotel

Toate cele 118 camere au Aer Condiționat, TV prin cablu, baie  cu duș și articole de toaletă, balcon cu vedere la gradina.

Masa hotel

Demipensiune;
All Inclusive.