Hotel Crown Fort AH 3*_Fort Noks 3*



Descriere hotel

Hotelul Crown Fort AH 3*_Fort Noks 3* este situat la doar 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip din Sveti Vlas, intr-o zona linistita cu aer curat de munte si cu vedere spectaciuloasa la mare. Hotelul detine 3 restaurante, un bar şi un local cu autoservire, 10 piscine, dintre care una cu valuri artificiale şi alta cu o cadă cu hidromasaj, 5 piscine pentru copii cu dispozitive acvatice, 6 locuri de joacă, zona de spa cu hamam, sauna, centru de fitness si un salon de frumusete.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer condiţionat, lift, terasa, camere pentru nefumători, bibliotecă, bar, restaurant, WiFi gratuit in camere, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, sauna, masaj, baie turcească/baie de aburi, parcare publica gratuita fara rezervare, închirieri auto, inchirieri biciclete, spalatorie, serviciu de calcat, bar, restaurant, teren de tenis, biliard, mini golf, tenis de masa,  sporturi nautice, pescuit. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare apartament este dotat cu: aer conditionat, balcon, zonă de relaxare, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin cablu, canapea, fier de calcat, plasa de tantari,  masa, chicineta, frigider,   cuptor cu microunde, plita de gatit, fierbător electric, ustensile de bucătărie, cuptor, prăjitor de paine, baie cu dus, articole de toaletă gratuite. 

Masa hotel

Fara masa